dimecres, 2 de setembre del 2009

Remigio Queral i Lola Peñarrocha protagonistes a Ourense

La tercera prova de la Copa de España de carreras por montaña FEDME es va disputar el passat 23 d'agost a la localitat ourensana de Parado do Sil. Remigio Queral (en la foto a la dreta, junt als companys de podi), corredor de la Selecció Comunitat Valenciana - Base Record Sport, va obtindre un valuossísim segon lloc, que a manca de la darrera prova a Sabiñánigo (Osca), li deixa en posicions immillorables per aconseguir un podi a la Copa d'Espanya.

Lola Peñarrocha, corredora del C.M.P. Mur i Castell, també va obtindre una fantàstica tercera posició, com ja va fer a la primera prova de Segòvia.

La cursa de Ourense va destacar-se pel recorregut difícil i dur, i bellíssim a la mateixa vegada. Els corredors de la Selecció van estar valents des de l'eixida, i sempre disputant les primeres posicions. Finalment R.Queral va lluitar fins el final per la victòria, assolint un merescut segon lloc. Ramón Recatalà (6é) i Ignasi Cardona (9é) també van estar lluitant avant per moments. Sebas Sánchez, amb menys sort aquesta vegada, va completar l'equip masculí.

Junt a la fabulosa actuació de L.Peñarrocha, les xiques de la Selecció van aconseguir bones posicions, encapçalades per Sílvia Sos (7a) en una magnífica actuació. Patricia Cabedo i Cristina Castillo (quarta veterana), completaren la participació femenina.

Veure classificació
Veure video de la cursa

.- Miquel Giménez (premsa FEMECV)