diumenge, 25 d’octubre del 2009

Reunió de Presidents organitzada pel Grup Muntanya Valldigna

Ahir dissabte dia 24 d'octubre, va tindre lloc en el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, la Reunió anual de Presidents de Clubs de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

L'activitat va començar a les 9.00 del matí amb una excursió pel PR-CV51, els més de 50 participants vinguts des de tota la Comunitat València van recórrer les sendes històriques de Simat de la Valldigna, l'antic camí dels Foies i el camí dels Burros, els assistents disfrutaren sobre el terreny del ric patrimoni històric, artístic i paisatgístic de la Valldigna.

A les 13.30 els participants feren una visita guiada al Monestir de Santa Maria de Valldigna, contemplant la grandiositat del monument, considerat com un dels principals de la nostra Comunitat Valenciana.

Desprès del dinar a l’Almàssera, a les 17.30 va començar la Reunió, la qual va començar amb els parlaments de benvinguda als assistents, per part del President de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada CV Francisco Dura, Paco Sales pel Grup Muntanya Valldigna i Joan Serra Regidor de l’ajuntament de Simat de la Valldigna.

Entre els punts a destacar de la reunió, va ser l'assignació de les activitats a realitzar per al 2010 de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV. On podem destacar la proposta del Grup Muntanya Valldigna d'organitzar el Campament Provincial de València, compromís que es completarà amb la proposta a l'Ajuntament de Simat de la Valldigna per a realitzar-ho en esta localitat durant el pròxim de 2010.

El Grup Muntanya Valldigna, agraïx la col·laboració de la Fundació Jaume II el Just, la Mancomunitat de la Valldigna i l'ajuntament de Simat de la Valldigna.

.- Grup Muntanya Valldigna