dimarts, 9 de març del 2010

Jose María Davó estrena categoria veterana amb èxit

El corredor de Running Team - La Tienda, ha respost a les expectatives creades pels seus companys de club, i no només ha conquerit el títol autonòmic en la sub-categoria de veterans, sino que ha estat lluitant amb els aspirants al podi absolut. Finalitzant en quarta posició finalment.

Davó, provenent del SM CAtl Maraton Crevillent, rep el relleu de Santiago Alvarruiz (CD Misjueves), qui havia sotmés tots els seus rivals durant temporades anteriors. La tercera posició ha estat més renyida, aconseguida finalment per Ángel González (CMP Mur i Castell).

La mateixa categoria en dones ha estat dominada per Míryam Talens (Running Team - La Tienda). Mentre que Manoli Panizo (CXM València) ha aconseguit el subcampionat i Vicky Romero (CE Xixona) la tercera posició.

La sub-categoria Màster ha tingut dos clars dominadors, tots dos del CE Eldense. Toñi Moreno, per part femenina, que inclús ha arribat al cinqué lloc absolut. I Felipe Gigante, en hòmens. Els han acompanyat al podi Rosi Cantos (CE Eldense) i Francisco López Granero (Running Team - La Tienda), en segona posició. I Francisco Bernabeu (SM Elda Triatlon) i Mercedes Carbonell (CE Tavernes Valldigna), en tercera.

.- premsa FEMECV