dilluns, 21 de juny del 2010

Participació de la Sub-23 de carrera a la Cursa del Pedraforca

Este diumenge 20 de juny s'ha disputat a Saldes (Catalunya) la cinquena edició de la Cursa del Pedraforca, que ha servit de Campionat de Catalunya Sub-23. Els corredors de la Selecció Comunitat Valenciana - Base: Record Sport han sigut convidats a la competició, per donar més nivell si cap a aquesta.

David Prades (en la foto) ha aconseguit un magnífic segon lloc, a tan sols un minut del campió català Andreu Simón. Guillermo Miralles i Pau Castañer aconseguiren classificar-se en 7a i 8a possicions. Cristian Callau va classificar-se en la categoria absoluta, aconseguint un magnífic 31é lloc.

Esportistes de nivell del C.M.P. Mur i Castell aprofitaren el desplaçament d'alguns dels seus seleccionats per participar en la prova, i amb resultats molt destacables. Ramón Recatalá pujà a podi gràcies a la tercera possició assolida, mentre que el seu company Cristòbal Adell es va classificar en cinquena possició.

La Cursa del Pedraforca és una cursa molt tècnica que té lloc dins del parc natural del Cadí-Moixeró. Adjuntem classificació i galeria de fotos.