dijous, 8 de juliol del 2010

L'experiència de Manolo Segarra al Gran Trail de Peñalara

Manolo Segarra, amb tres edicions de la travessia Alfondeguilla-Javalambre, encara i guanyar en 2007, potser tinga records més intensos de l'experiència al massís del Mont-Blanc, quan va finalitzar la Courmayeur-Champex-Chamonix (CCC), germana xicoteta del famós Ultra-Trail. La setmana passada va tindre ocasió de participar a la primera edició del Gran Trail de Peñalara, al sistema central, acumulant kms i experiències que ens ha contat breument.

"La cursa és molt dura, sobretot a la pujada al Rebentón", que dóna pas al mateix cim de Peñalara (2.428m), major dificultat del recorregut. "Després de l'últim tram de grans blocs, la carrera perd complicació". No obstant, el recorregut són tot uns 110 kms, que volen commemorar els 100 anys d'existència del club organtizador, la Real Sociedad de Alpinismo Peñalara.

Juntament amb el nostre Campió de Lliga Ramón Recatalá (que va arribar en segona posició!) va prendre eixida el passat dissabte 3 de juliol. "Vaig eixir controlant les primeres posicions, encara que vaig patir sobre el km 50, i més tard vaig reviscolar pujant Peñalara". Que li va permetre avançar fins la posició 7a (va entrar conjuntament amb els dos corredors predecesors). Segons Manolo, "el millor de la carrera, el gran ambient que hi havia al pas per La Granja, i l'atenció dels voluntaris". Una més per a Segarra.